EPISODE 101 ROOM / 2020


Project / Co-Living Space
Interior & Product Design / Joongho Choi Studio
Client / SK D&D
Construction / Wycoff
Completion of Project / 2020
Photo / Nodlab



-


The ‘Episode Seongsu 101’ located in Seongsu-dong, Seoul is a co-living housing brand created by SK D&D targeting a single or two households.
Joongho Choi Studio’s participation includes designing strategies in residential space and community lounge for the Episode.



-


8F TYPE A - Design Plan

-


Exposed Vanity


-


Closet System


-


8F TYPE B - Design Plan

-


Wall Panel


-


10F TYPE A - Design Plan

-


Duplex Structure

-


Furniture Design



To allow better city life and residential environment for all types of individuals, it really comes down to three ideas. 


Firstly, a special furniture system that utilizes accessories and parts of IKEA’s furniture (aka ‘IKEA Hack’) is brought.
Having a supply of IKEA, means a sustainable providence of diversified styling and customizing services fitting every needs of each individual’s life.


Secondly, an open-end vanity that is exposed to both bathroom and living room,
therefore breaks the boundary between two different spaces and provides a multi-functionality.


Lastly, a rental service that allows the tenants to rent IKEA and other furniture including the Joongho Choi Studio.
Tenants are therefore given an opportunity to rent and manage furniture in their own preferred styles or function during their stay at the Episode.




-


Design Team - Joongho Choi, Taeno Yoon, Aram Song, Hyunsuk Kang, Euijung Ma

  

ⓒ2018 JOONGHO CHOI STUDIO.All rights reserved
Info@joonghochoi.com

+82 (2)6404-2345


Follow on us
Facebook / Instagram / Behance