quynh 01.jpg

QUYNH

Project / Vietnam Restaurant
Client / Quynh
Completion of Project / 2018
Indoor Gardening : Style Jieum
Construction / Wycoff
Photo / Nodlab

-

Quynh is a Vietnamese restaurant located in Itaewon, Seoul. Joongho Choi Studio has reinterpreted rough and natural space of Vietnam by using materials and colours.
A combination of mint color patterns, gray and yellow color fabrics with natural and rough finishes and the Shell Chair of Joongho Choi Studio
shows the fusion of various expressions in space from metallic type to the rattan version.

 
quynh 02.jpg
quynh 03.jpg
quynh 04.jpg
quynh 07.jpg
quynh 05.jpg
 
quynh 06.jpg

-

Although the space does not have a large space, the view shows a new interior image.
This view centered on the logo so that the brand images can be seen at a glance

 


 

quynh 09.jpg
 

-

It’s a concept sketch of Quynh

 


 

quynh 10.jpg
quynh 11.jpg
quynh 12.jpg